fredag 6. mai 2011

decoupage 7


beste lakken!!

endelig fikk jeg tak i lakken min og er i gang med stolene igjen! siden noen ikke klarte vente med å ta på dem til de var tørre, trengte dem litt reparering..men jeg må bare tipse om denne lakken!! den er hard og sterk når den tørker og den har tut og den sliter ikke så lett hull i serviett ol mens man jobber!! jeg er veldig glad jeg fant den!! og nei, jeg er ikke sponsa :p

2 kommentarer:

Knutepunktet sa...

Hvor kjøper du denne lim lakken? Den kunne jeg tenkt meg å prøve, har egentlig ikke drivi så mye med decoupage, har ikke fått det pent. Noen tips??

Irja sa...

vel..det er sikkert folk som kan mer om dette enn meg..men det som funker for meg da er: måle til serviett ol før du begynner, flatene må være helt rene, ta heller på alt for mye lakk-lim enn litt for lite(da revner det, er servietten våt og du får det feil- la det være eller ta det av å begynn på nytt med ny serviett..det tror jeg var mine erfaringer i et nøtteskall :) lakken er kjøpt på panduro i tønsberg..men det er mange panduro som ikke har den...går å høre om noen kan bestille, den er verdt det!!