onsdag 3. august 2011

stue 12

er veldig fornøyd med stolene mine, men nå trenger jeg hjelp!!
bordet, hva gjør jeg med bordet??
orange eller dyp-rød (mørk rosa rød`ish?? eller bare hvitt?? har lagt en orange duk på for å få et inntrykk og jeg vet ikke rett å slett! men bordet må males etter at jeg trykket stempel på engangsduk rett på bordet til sjørøverfesten..ikke alle ideer som er like lure her i huset heller........så vær så snill, skal bordplaten være orange, dyp-rød eller hvit???

6 kommentarer:

Anonym sa...

Så utrolig stilig!!! :D
Hva slags maling har du brukt, olje?
Jeg synes du burde ha bordet hvitt.. Da er det mye enklere å skifte ut en annen gang ;)

KLEM

Knutepunktet sa...

Hmm, jeg er redd farget bordplate vil redusere effekten av de flotte stolene. hva med sorte bordben event. Sjablong eller male på gammel "heklet"gardin, slik oldermor aktig, med sort eller kanskje metallic sølvgrå??

Irja sa...

takk begge to!!
ida:jeg har brukt grunning, vannmaling og blank lakk..pga prisen..så håper det holder!!!!
happy lia: oj, knall ideer..og med de tipsa jeg fikk på fb har jeg nå for mye forslag og er mer forvirret enn i går :p har gått laaangt inni tenkeboksen!!!

Knutepunktet sa...

Hey you! Nei, jeg bruker ikke kortison, men endel annet for bipolar lidelse:(

Huldra sa...

Tror det hadde vært supertøft orange jeg da. Da får du en hel fargepalett. Synes det bør beholdes i en hel farge ihvertfall, for ellers vil det stjele effekten du har gitt stolene.

Lykke til! :)

Irja sa...

ja du synes det, det synes egentlig jeg og...men ble så i tvil av alle forslaga at jeg beholdt bordet hvitt for nå og jobber med trykk på bena istede...men det spørs om det forblir sånn...tenkte jeg skulle se ann nå som det blir mørkere tider hva jeg føler!!