mandag 8. august 2011

stue 13


har hatt en enormt produktiv helg, så produktiv at alt har stått på hodet her og det har vært for kaos til å få blogget :) men her kommer en smakebit..snekkeren har flyttet inn sofaen sin og siden den ikke er liten så valgte vi og bone gulvet for å gjøre det så fint som mulig frem til det blir byttet ut, vi har også malt karmene hvite igjen siden vannmaling oppå oljemaling ikke var noen suksess, og jeg malte bord flata hvit og går for sjablong istede( tror jeg jeg går for, etter veeldig mange gode forslag) og vi beiset terrassen(som bare ble kaos siden det begynte å regne rett etterpå og fremdeles ikke har tørket)
ting har byttet plass og det gjennstår fortsatt litt, men det er mer gøy ting :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei! :)

Så fint det er hos dere.. søte huet! ;D Så gøy med en produktiv helg, ingen ting er bedre når man får gjort unna litt..
Flink du er!

Jeg har fått meg et nytt hode, en gul en fra Bolia. Den finnes i rosa, svart og gul. Den gule ble min, du ser den i mitt siste innlegg. Tenker det er noe for deg!

Mandagsklem fra meg!
:)

Anonym sa...

Ser forresten den fine sofaen. Er den fra Bohus, hvis jeg ser rett?
Er det en slik en med sjeselong eller er det hjørnesofa?
Er dere fornøyd?

Irja sa...

kjempe artig!! så den og tenkte er det riktig av meg og lakke huet over sofaen knærst..folk synes jo jeg var gal når jeg lakket det hvitt...men det er noe å tenke på :)
du, den er fra bohus..skinn under og stoff oppå.. den har begge deler..veldig veldig stor..men helt topp og vi er kjempe fornyde..håper den er like fin om en stund siden dette er et hjem med hund og barn..:D ha en fin mandag :)