søndag 29. juli 2012

gåsehuset- opppussing4

se på detta du!!!!!!!! :)
vi er veldig stolte av kjøkkenet vårt :D
dette må¨være første gang min visjon har sett helt likt ut i hodet og i virkeligheten!!
men ja, det er ikke ferdig!!
for det man må vente 2uker før man lakker over det beisede, er det 1uke til dere får se hele kjøkkenet!!

dette er underveis...

og dette er før...JACK!!!

8 kommentarer:

Svunnen tid sa...

Hei :) Kjempe tøft :) Kan jeg spørre hvilken beis du har brukt på benkplatene og på veggen (de som opprinnelig var ubehandlet treverk :) Marit :)

Irja sa...

hei og takk for koselig kommentar!! jeg er totalt forrelsket i drivved- intriørbeis fra jotun!! så brukte den her og..skrål nedover på bloggen og du ser stuebordet mitt som var min inspirasjon! jeg skal lakke med gulv-lakk men fikk beskjed om å vente noen uker pga en reaksjon som kunne skje mellom beisen og lakken! irja.

Inspirasjon fra Elin sa...

SÅ utrolig kult. Aldri sett noe lignende. Hvordan er det med fettsprut på dette ? Lett å vaske?
Elin

Svunnen tid sa...

Jeg lager drivved produkter for salg og bruker denne beisen litt, men din så litt annerledes ut :)Ta gjerne en titt: http://epla.no/shops/svunnen-tid/ Lager på bestilling også. Etter kundens ønsker og mål :) Stuebordet var rålekkert :) Ha fortsatt en fin kveld :)

Irja sa...

elin: tusen tusen takk for et kjempe kompliment!!! jeg har kun beiset det nå, så bruker lokk når jeg lager mat nå.. jeg skal lakke med gulv-lakk, men fikk råd om å vente 2uker mellom beis og lakk pga en reaksjon som kunne skje. jeg kan fortelle mer om et par uker når jeg har fått prøvd det ut!!
marit: dette er ubehandlet gran, som stuebordet. min erfaring er at drivved beisen blir veldig forskjellig på forskjellige matrialer, sofabordet- fikk en varm glød og trengte bare et strøk+lakk, gang komoden-var litt slitt mahogny og ble veldig mørkt og rødlig, mens gran plankene-fikk to strøk og ble "kjølig" i farge!

Dagens Interiør sa...

Såååå tøft!

Kristin. Hjem og hobby sa...

Wow, den vegge var bare sååå utrolig kul:-) Digger drivved-looken, har brukt den beisen litt selv også. Kjempeide å lage en slik vegg, hvordan kom du på det? Hilsen Kristin:-)

Irja sa...

takk kristin :)
så koselig å høre!! er selv helt forrelsket i denne beisen..som du ser :D

øm, nå spør du vanskelig!! var en prosess..vi hadde tenkt "telgstein" men jeg fant ut at siden det var panel på kjøkkenet ville det kanskje ikke bli like pent som på en slett vegg..og vi tenker jo litt økonomisk når vi pusser opp et helt hus..og jeg var så fornøyd med stue-bordet at jeg ville ha sånn benkeplate..også bare ble det sånn...men jeg hadde flax!! en ting er hvordan man ser for seg ting, en annen er hvordan det blir :p irja.